Ik ben dichterbij dan je denkt!
Ben jij op zoek naar online coaching? Dan is dit echt iets voor jou

Online coaching is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online coaching kan via Skype, Zoom, Facetime. Het voordeel is dat we elkaar kunnen zien. Op deze manier kan ik zien wat ons gesprek met je doet en kan ik inhaken op hoe je zowel verbaal als non-verbaal reageert. Ook tijdens de Reiki die ik op afstand aan je geef kan ik veranderingen opmerken en deze meteen met je bespreken.
 

Een stok achter de deur

Life coaching brengt je niet alleen een hoop inzichten, maar zet je ook in beweging middels de opdrachten die je krijgt. Je leert meer rust, energie en vreugde te ervaren en je bent beter in staat ruimte te geven aan dat waar het voor jou ècht om gaat. Daardoor krijg je weer meer grip op je eigen gedachten en emoties. Je laat het geluk toe en kan weer voluit genieten van jouw leven.

Mijn aanbod voor jou

2 maanden online Reiki & Coaching

Niemand is hetzelfde en we hebben allemaal andere behoeften. Daarom is het onmogelijk om van tevoren te omschrijven wat we tijdens zo’n sessie gaan doen. Begeleiding bij Burn-Out is (bij mij) altijd maatwerk (omdat ik vind dat jij uniek bent en dus mag de begeleiding ook uniek zijn) en vooral intuïtief. Zolang we ons niet aan beperkende regels houden maar de energie lekker laten stromen tijdens de sessie, komt alles wat nodig is vanzelf aan bod. Maar, om je toch een beeld te geven van wat je mag verwachten als je samen met mij aan de slag gaat…

✓ Een start sessie van 1,5 uur waarin we samen in je huidige situatie duiken. We brengen in kaart waar jij       tegen aan loopt en maken samen een stappenplan voor jouw persoonlijke groei en herstel.

✓ Je ontvangt mijn online groeiprogramma waar tevens filmpjes, meditaties en opdrachten bij zitten.

✓ Je mag mij onbeperkt mailen en whatsappen met je vragen zodat je nooit meer het gevoel hebt dat je er     alleen voor staat.

    Ik probeer je dan zo snel mogelijk antwoord te geven, afhankelijk van mijn agenda maar altijd binnen 24     uur. (Ook in het weekend)

✓ Je krijgt 6 x een sessie van 1,5 a 2 uur krijgen.

✓ Je hebt wekelijks een 30 min call of 2 x per week 15 minuten.(Naar eigens wens)

✓ Je ontvangt tijdens de sessie ook Reiki. Bij slaapproblemen krijg je ook 's avonds nog Reiki.

✓ Je zult met onderwerpen als zelfliefde, grenzen bewaken en beperkende gedachten(ego) aan de slag gaan.

De investering voor het 2 maanden traject Take Control is €775 

Ben je klaar om het leven te creëren dat je echt wil?

Dit mag in twee termijnen worden betaald.

Dan herken je waarschijnlijk ook een of meerdere van deze klachten.

* Slecht slapen of moeilijk in slaap vallen en veel te vroeg weer wakker

*Veel hoofdpijn

*bij het kleinste dingetje wat misgaat wel al kunnen huilen

*Snel geïrriteerd of te wel een kort lontje

*Relatieproblemen

*Je kunt niet zo gezellig zijn als je zou willen

*Rug en nekklachten, alles zit vast

*Gevoel dat je dit niet lang meer volhoudt

*Je overspannen voelen (burn-out klachten)

Ben jij die lieve vrouw en of moeder die nu denkt… Ja dat ben ik! Ik kan niet meer. En terwijl je dit leest je de tranen voelt branden achter je ogen van herkenning. Dat je denkt, Ik wil het anders maar ik weet niet hoe en het lukt mij niet alleen. Maar ik wil het wel graag.

Bel mij dan nu voor een Klik gesprek zodat we het leven ook weer van jou kunnen laten genieten!

Doe het niet alleen

Ik weet als geen ander hoe fijn het is om alles zelf te kunnen en onafhankelijk te zijn van anderen. Dat is mede de reden dat ik in mijn burn-outs ben terecht gekomen. Maar, inspiratie komt vaak van buitenaf. Waarom struggelen in je eentje als je nu samen met mij deze route kan lopen en helemaal jezelf opnieuw leert kennen? Waarom stilstaan? Stilstand is achteruitgang en waarom zou je achteruit willen lopen?