Online Reiki!
Waar je ook bent!

Ik ben dichterbij dan je denkt!
Ben jij op zoek naar die online pauze knop waar je ook nog eens energie van krijgt?
Dan is dit echt iets voor jou

 

 

Geloof het of niet maar Reiki is grenzeloos, waardoor je dus niet persé bij elkaar hoeft te zijn om het te ontvangen. Al zit je aan de andere kant van de wereld. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online coaching kan via Skype, Zoom, Facetime. Het voordeel is dat we elkaar kunnen zien. Op deze manier kan ik zien wat ons gesprek met je doet en kan ik inhaken op hoe je zowel verbaal als non-verbaal reageert. Ook tijdens de Reiki die ik op afstand aan je geef kan ik veranderingen opmerken en deze meteen met je bespreken.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Gun jezelf die break en ga even op die lat zitten.

Zorg dat je in control blijft en niet alle energie laat weglopen.

blogger-works-laptop-computer-office-clothes-favorite-coworking-job.jpg

Vanuit je huis of kantoor, het maakt niet uit!

Buro Ilja

Ik heb van Connie reiki mogen ontvangen via FaceTime. Ik had geen idee dat dit kon. Connie ging eerst kijken hoe het met mijn chakra's was gesteld en daar kwam naar voren dat er eentje wel wat aandacht en heling kon gebruiken.
Daarna ging ze verder met de reiki. Ik zat gewoon ontspannen op een stoel met mijn ogen dicht en het voelde alsof ik ineens stoelverwarming had. Heel fijn. Plus het chakra wat blokkades heeft begon enorm te kriebelen.

Aan het eind gaf Connie nog veel waardevolle tips.

Mijn ervaring is heel prettig. Connie is een hele fijne, open en gezellige vrouw. Geen zweverig gedoe, maar gewoon pure energie!

Laura, Ondernemende moeder

Het was mijn eerste ervaring met reiki. Ik ben normaal niet echt van de zweverige poespas, maar dit was een hele bijzondere ervaring.

Als ondernemende moeder van een peuter tweeling die volop aan het puberen zijn, en met een partner die ook onderneemt… Is het leven soms druk. Door alle stress blokkeerde mijn lichaam en geest mijn eigen vooruitgang.

Ik had gelijk erna een gevoel van verlichting en het voelde alsof er blokkades waren opgeheven. De inspiratie die al weken op zich liet wachten, stroomde opeens door mijn lichaam heen.

Connie is een onwijs lieve vrouw die je stap voor stap meeneemt in deze ervaring. Haar oprechte interesse is duidelijk te merken. Ze houd ook achteraf contact over je ervaring en helpt je op het moment dat je aangeeft ergens last van te hebben.

Ik raad iedereen deze ervaring aan. 🙏

Eline Maree

Wat een aanrader is de reiki & coaching behandeling bij Connie!

Vandaag online een behandeling gehad en Connie had meteen de kern te pakken tijdens de behandeling. Haar reiki heeft veel opengezet en erna gaf ze veel praktische tips om ermee aan het werk te gaan. Zodat ik ook echt blijvend resultaten kan bereiken

Kortom, doe een keer een online behandeling en laat je verrassen zodat je nog relaxter erna in t leven staat!

Recensies

3 redenen om een online Reiki sessie te boeken

Zelfliefde

Als het met jou goed gaat...

Alles wat je aandacht geeft groeit

Dat geldt voor jou en je business

 Verleg je grenzen

De wereld is zoveel groter 

beauitul-young-diverse-woman-working-remotely-using-computer-laptop-spending-time-chair-ca
isolated-image-strong-independent-european-businesswoman-with-short-dyed-hair-expressing-p

Wil jij na een online Reiki sessie ook weer knallen in je business?

Denk je, ja dat wil ik ook!

Druk op de link en maak via whattsapp meteen een afspraak.

1 uur voor € 50,00 excl. BTW