top of page

Online Reiki

Download on the App Store
Get it on Google Play

 A helping hand when you need one....

Soms kan je je best eenzaam voelen in je ondernemerschap.

Je bent alles in een en mist misschien soms ook wel eens een sparringpartner.

Tel daarbij op je drukke leven met je gezin, je te hoge verantwoordelijksgevoel en je angst om te falen en de sociale druk. Best heftig toch?

Hoe zou het zijn als je vrij zou zijn van fysieke en emotionele problemen? Als je een betere gezondheid en betere relaties zou kunnen creëren en tevreden zou zijn met jezelf en met je leven?

Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen. Ik kan je begeleiden om dit zelfhelende vermogen aan te leren spreken en het te versterken. Op een zachte wijze wordt zo genezing op gang gebracht, waardoor klachten kunnen verdwijnen. En het mooie is dat dit ook online gegeven kan worden.

Dit gebeurt ook vaak in combinatie met een chakra balancing en aanvullende reiki sessies om weer een fijne balans te vinden.

Wat gebeurt er tijdens een reiki-behandeling?

Wat is en doet een afstandsbehandeling?

Reiki is een vorm van werken met universele energie. Hierbij wordt de energie doorgegeven via de handen. Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. Bij een behandeling op afstand kun je dus gewoon thuisblijven en ik ook. Ik geef jou dan op afstand een reikibehandeling. De energie die voor jou specifiek is bestemd komt heel gericht bij je aan, waar jij je ook bevindt. Of het nu bij jou thuis is of op vakantie in een ver land.
 

Sensaties tijdens een behandeling

Als je borrelende darmen ervaart, is dit een heel logische reactie die veel voorkomt bij behandelingen. Hier bevindt zich de Zonnevlecht, deze reageert altijd als eerste op de Reiki.

Kou, kan een oude blokkade zijn. In dit geval spelen er vaak emotionele kwesties of geleden verliezen of trauma’s mee.

Pijn, een symptoom van een zich oplossende energieblokkade. Dit is een positief iets want de gegeven energie is hard nodig en word goed ontvangen door het lichaam.

Stromen, de levensenergie stroomt door je heen en jij bent gevoelig genoeg dat je het voelt. Deze reikisessie zorgt voor een goed gevoel en is als een onderdompeling in liefde en geborgenheid.

Warmte, er is levenskracht nodig en de reiki zal dus bereidwillig opgenomen worden. Dit is het meest voorkomende gevoel wat ervaren wordt bij een reikisessie. Het warmte gevoel wordt meestal als aangenaam ervaren.

Heb jezelf lief zoals je anderen lief hebt

_edited.jpg
2shoot.jpg
10shoot.jpg
1shoot.jpg
reigesch.jpg

De oorsprong van Reiki in het kort.

Aan het einde van de negentiende eeuw was de Japanse theoloog dr. Mikao Usui naar aanleiding van vragen van zijn studenten op zoek naar de manier waarop Jezus met handoplegging zieken genas.

In de jaren daarna ontwikkelde hij een praktische heelmethode die hij reiki noemde. 

In 1984 kwam reiki in Nederland via de in Canada woonachtige Reiki-master Inger Droog. In 1986 werden de eerste Nederlandse Reiki-masters ingewijd. Inmiddels zijn er al meer dan een half miljoen nederlanders die een reiki cursus hebben gevolgd bij een van de vele reiki-masters die Nederland telt.

Recensies

Buro Ilja

Ik heb van Connie reiki mogen ontvangen via FaceTime. Ik had geen idee dat dit kon. Connie ging eerst kijken hoe het met mijn chakra's was gesteld en daar kwam naar voren dat er eentje wel wat aandacht en heling kon gebruiken.
Daarna ging ze verder met de reiki. Ik zat gewoon ontspannen op een stoel met mijn ogen dicht en het voelde alsof ik ineens stoelverwarming had. Heel fijn. Plus het chakra wat blokkades heeft begon enorm te kriebelen.

Aan het eind gaf Connie nog veel waardevolle tips.

Mijn ervaring is heel prettig. Connie is een hele fijne, open en gezellige vrouw. Geen zweverig gedoe, maar gewoon pure energie!

Nathalie Brink

Connie weet altijd precies wat ik nodig heb!
Door haar kan ik me volledig ontspannen en weer helemaal 1 worden met hoofd en lijf!
Ik raad iedere onderneemster die 100 ballen tegelijk omhoog probeert te houden aan om Connie te vragen om hulp.
Zij weet elke keer weer waar het op dat moment bij mij vast loopt.
Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf na haar sessies en ze geeft fantastisch goede tips om mijn drukke bestaan beter te kunnen managen!

Bedankt lieve Connie!

Reiki Edelsteen Therapie

Een bijzondere plek in de Japanse Reiki (en dus ook bij Helping Hands) neemt de Reiki Edelsteentherapie in. Van Mikao Usui is het minder bekend dat hij als extra hulpmiddel ook een aantal (half)edelstenen toepaste. Deze therapie helpt bij emotionele problemen en het loslaten daarvan. De Japanse Reiki is de enige stroming binnen de Reiki die ook in een Edelsteentherapie voorziet.

Werkwijze

De Reiki Edelsteentherapie bestaat bij mij uit een serie van vijf behandelingen die je liefst in vijf opeenvolgende weken neemt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de drie Reiki-kristallen Jade, Citrien en Bergkristal. Bij andere klachten zijn er andere stenen beschikbaar voor de juiste behandeling.

Voor wie?

Deze therapie wordt dankbaar ingezet bij mensen die blokkades hebben op het gebied van emoties en loslaten. Deze behandeling bevordert dat de ratio en gevoel weer in balans komen, dat angsten verdwijnen en dat er weer ruimte vrij komt voor herstel en vreugde. 

Eline Maree

Wat een aanrader is de reiki & coaching behandeling bij Connie!
Vandaag online een behandeling gehad en Connie had meteen de kern te pakken tijdens de behandeling. Haar reiki heeft veel opengezet en erna gaf ze veel praktische tips om ermee aan het werk te gaan. Zodat ik ook echt blijvend resultaten kan bereiken

Kortom, doe een keer een online behandeling en laat je verrassen zodat je nog relaxter erna in t leven staat!

3 redenen om Reiki in je leven te verwelkomen

Zelfliefde

Wees lief voor jezelf

Je bent het waard

Alles wat je aandacht geeft groeit

Be Happy

Just be you

 Verleg je grenzen

Tijd nemen 

is een keuze

6shoot.jpg
21shoot.jpg

Hoe zou het voor je zijn als je?

Met iemand kan praten die je écht begrijpt.

Weet dat jij je gedachtes en emoties onder controle kan krijgen.

Leert om je grenzen aan te geven.

Beter voor jezelf kan zorgen en daardoor er ook beter voor anderen kan zijn. (alleen als je dat wil natuurlijk)

Kan genieten van alles wat je leven je te bieden heeft.

Denk je, ja dat wil ik ook!

Druk op de link en maak via whattsapp meteen een afspraak.

1 sessie € 80,00 excl btw

Online Reiki

connie afstand reiki.png

Access Bars

4shoot.jpg
bottom of page