Online Reiki

 A helping hand when you need one....

Soms kan je je best eenzaam voelen in je ondernemerschap.

Je bent alles in een en mist misschien soms ook wel eens een sparringpartner.

Tel daarbij op je drukke leven met je gezin, je te hoge verantwoordelijksgevoel en je angst om te falen en de sociale druk. Best heftig toch?

Hoe zou het zijn als je vrij zou zijn van fysieke en emotionele problemen? Als je een betere gezondheid en betere relaties zou kunnen creëren en tevreden zou zijn met jezelf en met je leven?

Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen. Ik kan je begeleiden om dit zelfhelende vermogen aan te leren spreken en het te versterken. Op een zachte wijze wordt zo genezing op gang gebracht, waardoor klachten kunnen verdwijnen. En het mooie is dat dit ook online gegeven kan worden.

Dit gebeurt ook vaak in combinatie met een chakra balancing en aanvullende reiki sessies om weer een fijne balans te vinden.

Wat gebeurt er tijdens een reiki-behandeling?

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling wordt de cliënt in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Vindt de cliënt het onplezierig om direct aangeraakt te worden houdt de behandelaar zijn handen enige centimeters boven het lichaam. Intieme aanrakingen en alle posities die de cliënt als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

De behandelaar zorgt voor een schone, prettige, warme en rustige behandelruimte. Eventueel word de cliënt bedekt met een deken zodat deze het niet koud zal krijgen. Muziek of wierook kunnen in overleg met de cliënt gebruikt worden, afhankelijk van diens wensen. Hoewel deze hulpmiddelen vaak standaard gebruikt worden, vindt niet iedereen dit prettig. Komt iemand op locatie dan sluit ik soms af met een rug massage waarbij de Reiki nog werkt. Dit is niet verplicht.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Heb jezelf lief zoals je anderen lief hebt

1shoot.jpg
2shoot.jpg
_edited.jpg
10shoot.jpg
reigesch.jpg

De oorsprong van Reiki in het kort.

Aan het einde van de negentiende eeuw was de Japanse theoloog dr. Mikao Usui naar aanleiding van vragen van zijn studenten op zoek naar de manier waarop Jezus met handoplegging zieken genas.

In de jaren daarna ontwikkelde hij een praktische heelmethode die hij reiki noemde. 

In 1984 kwam reiki in Nederland via de in Canada woonachtige Reiki-master Inger Droog. In 1986 werden de eerste Nederlandse Reiki-masters ingewijd. Inmiddels zijn er al meer dan een half miljoen nederlanders die een reiki cursus hebben gevolgd bij een van de vele reiki-masters die Nederland telt.

Recensies

Buro Ilja

Ik heb van Connie reiki mogen ontvangen via FaceTime. Ik had geen idee dat dit kon. Connie ging eerst kijken hoe het met mijn chakra's was gesteld en daar kwam naar voren dat er eentje wel wat aandacht en heling kon gebruiken.
Daarna ging ze verder met de reiki. Ik zat gewoon ontspannen op een stoel met mijn ogen dicht en het voelde alsof ik ineens stoelverwarming had. Heel fijn. Plus het chakra wat blokkades heeft begon enorm te kriebelen.

Aan het eind gaf Connie nog veel waardevolle tips.

Mijn ervaring is heel prettig. Connie is een hele fijne, open en gezellige vrouw. Geen zweverig gedoe, maar gewoon pure energie!

Nathalie Brink

Connie weet altijd precies wat ik nodig heb!
Door haar kan ik me volledig ontspannen en weer helemaal 1 worden met hoofd en lijf!
Ik raad iedere onderneemster die 100 ballen tegelijk omhoog probeert te houden aan om Connie te vragen om hulp.
Zij weet elke keer weer waar het op dat moment bij mij vast loopt.
Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf na haar sessies en ze geeft fantastisch goede tips om mijn drukke bestaan beter te kunnen managen!

Bedankt lieve Connie!

Reiki Edelsteen Therapie

Een bijzondere plek in de Japanse Reiki (en dus ook bij Helping Hands) neemt de Reiki Edelsteentherapie in. Van Mikao Usui is het minder bekend dat hij als extra hulpmiddel ook een aantal (half)edelstenen toepaste. Deze therapie helpt bij emotionele problemen en het loslaten daarvan. De Japanse Reiki is de enige stroming binnen de Reiki die ook in een Edelsteentherapie voorziet.

Werkwijze

De Reiki Edelsteentherapie bestaat bij mij uit een serie van vijf behandelingen die je liefst in vijf opeenvolgende weken neemt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de drie Reiki-kristallen Jade, Citrien en Bergkristal. Bij andere klachten zijn er andere stenen beschikbaar voor de juiste behandeling.

Voor wie?

Deze therapie wordt dankbaar ingezet bij mensen die blokkades hebben op het gebied van emoties en loslaten. Deze behandeling bevordert dat de ratio en gevoel weer in balans komen, dat angsten verdwijnen en dat er weer ruimte vrij komt voor herstel en vreugde. 

Eline Maree

Wat een aanrader is de reiki & coaching behandeling bij Connie!
Vandaag online een behandeling gehad en Connie had meteen de kern te pakken tijdens de behandeling. Haar reiki heeft veel opengezet en erna gaf ze veel praktische tips om ermee aan het werk te gaan. Zodat ik ook echt blijvend resultaten kan bereiken

Kortom, doe een keer een online behandeling en laat je verrassen zodat je nog relaxter erna in t leven staat!

3 redenen om Reiki in je leven te verwelkomen

Zelfliefde

Wees lief voor jezelf

Je bent het waard

Alles wat je aandacht geeft groeit

Be Happy

Just be you

 Verleg je grenzen

Tijd nemen 

is een keuze

6shoot.jpg
21shoot.jpg

Hoe zou het voor je zijn als je?

Met iemand kan praten die je écht begrijpt.

Weet dat jij je gedachtes en emoties onder controle kan krijgen.

Leert om je grenzen aan te geven.

Beter voor jezelf kan zorgen en daardoor er ook beter voor anderen kan zijn. (alleen als je dat wil natuurlijk)

Kan genieten van alles wat je leven je te bieden heeft.

Denk je, ja dat wil ik ook!

Druk op de link en maak via whattsapp meteen een afspraak.

1 uur voor € 75,00 excl btw

Online Reiki

connie afstand reiki.png

Access Bars

4shoot.jpg