top of page

Ouder & Kind One Day Retreat

Helpt jou kids bewust begeleiden naar hun volledige potentie

Aandacht voor de emotionele gezondheid van je kind

De term ‘ontwaken’ wordt tegenwoordig veel gebruikt en wij zijn van mening dat het vaak verkeerd wordt gebruikt. Ontwaken klinkt bijna als een pijnlijke opgave maar dat hoeft het volgens ons niet te zijn. Het is een natuurlijk proces en betekent niks meer dan ons bewustzijn vergroten en beginnen vanuit onze intuïtie te leven.

Wij volwassenen worden energetisch gedwongen om los te komen van de regels en overtuigingen die ons zijn opgelegd door onze ouders en voorouders. Ouderwetse manieren die ons helemaal niet meer dienen en die wij, als we niet oppassen, op onze beurt overbrengen op de generatie van nu.

Reiki & Coachingspraktijk helping Hands
&
MYNDWORK™

De kinderen van nu zijn puur en staan heel dichtbij de bron. De kinderen van nu, of de New Age kinderen, beleven de wereld op een hele andere manier dan wij. Alsof zij wijsheid met zich meedragen dat al eeuwen oud is. Alsof hun ziel al vele levens heeft geleefd. Zij hoeven niet te ontwaken. En als wij ervoor zorgen dat wij die oude overtuigingen en regels van onze ouders niet op hun overbrengen, hoeven onze kinderen nooit door zo’n ontwakingsproces te gaan.

Download on the App Store
Get it on Google Play
mom-is-spending-time-with-her-little-daughters-teaching-them-geography-playful-way.jpg

Aansturen in plaats van opvoeden

Onze kinderen dragen alle wijsheid met zich mee, wat kunnen wij hen nog leren? Geef ze de vrijheid en bied ze een veilige plek om hun wijsheid tot uiting te laten komen zonder dat ze veroordeeld of gestraft worden. Laten we ervoor zorgen dat wij hun authenticiteit niet afnemen door ze te onderdrukken en onze overtuigingen aan hen op te leggen. Geef ze het zelfvertrouwen om keuzes te maken met hun hart, iets wat onze generatie nooit is geleerd.

 

Dát is het thema van de Ouder & Kind One Day Retreat.

Wat gaan we doen?

Door middel van opdrachten, activiteiten en speelse technieken leren wij kinderen tussen 6 en 10 jaar in verbinding zijn met- en luisteren naar hun innerlijke wijsheid (intuïtie). Ze leren vertrouwen hebben in zichzelf en bewust keuzes maken, zichzelf leuk en lief vinden en emotioneel onafhankelijk zijn.

Jij als ouder leert je kind zien als een eigen uniek persoon. Je leert samenwerken met je kind en luisteren naar zijn of haar persoonlijke behoeften. Je krijgt tools en technieken mee die jou helpen je kind Bewust Intuïtief Opvoeden. Zo ontvangt je kind precies wat het nodig heeft om in veiligheid op te groeien tot de beste versie van zichzelf.

Samenwerken &

Communicatie

Ontspanning & Bewustzijn

Zelfliefde & Zelfkennis

Beweging & Ontlading

Voelen & Vertrouwen

Wie zijn wij?

14shoot.jpg

Connie van Bossé

Moeder van Cheryl (29) en Oma van Jeremiah (2). Ik ben 55 jaar en woon in Almere.

Ik ben Reiki Master en lifecoach en ik behandel kinderen die niet lekker in hun vel zitten, weinig zelfvertrouwen hebben, onrust ervaren, moeite hebben in de maatschappij of zichzelf anders voelen dan anderen. Alles in de wereld is universele energie en ik mag met die mooie energie werken. Middels Reiki help ik blokkades in de energie van kinderen opheffen en hun zelfbewustzijn vergroten waardoor ze in zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen en opgroeien tot hun beste versie.

Quinta Romkes

Moeder van Kyan (10) en Kyra (6), ik ben 35 jaar en ik woon op Ibiza.
 

Ik ben de ontwikkelaar van MYNDWORK™, een zelfontwikkelingsmethode dat hulp biedt aan ouders en verzorgers bij het begeleiden van kinderen tot 12 jaar. Door een unieke mix van traditionele psychologie, astrologie, numerologie en het Human Design Systeem toe te passen, leer je het kind op een dieper niveau kennen zodat je de wijze van communicatie en de opvoedstijl op de individuele behoeften van het kind kunt afstemmen.

quinta myndwork.jpeg

Praktische informatie

Datum en tijdstip:
Zondag 11 december van 10:00 tot 18:00

Locatie:
Puur Zentrum Almere
Randstad 22 163
1316 BM, Almere

Eén ouder met één kind
€ 175 all-inclusive

Eén ouder met twee kinderen
€ 225 all-inclusive

Wat is inbegrepen?

  • Lezing over Bewust Intuïtief Opvoeden

  • Reiki & Kindermeditatie

  • Leuke opdrachten & activiteiten

  • Gratis parkeren

  • Lunch, snacks en drinken

  • Goodiebag voor kids

  • Goodiebag voor ouder

  • Allerlei verrassingen

bottom of page