top of page
Zoeken

Stap uit je hoofd en in je leven!

Het is namelijk zo dat het leven dat je leidt, de ervaringen die je hebt, maar ook de persoon die je nu bent, allemaal het resultaat zijn van jouw gedachten! Jouw mind creëert dus jouw werkelijkheid! Dit komt niet alleen omdat de manier waarop je denkt, jouw gevoel en jouw gedrag beïnvloeden, maar ook bepaalt hoe je jouw ervaringen ervaart.

Je bent dus niet verantwoordelijk voor wat je denkt, maar wel voor de waarde die je hecht aan de inhoud van jouw gedachten. Waarom zou je je leven laten beïnvloeden door gedachten die niet waar zijn? En hoewel je jouw denkproces weliswaar niet zelf kunt beïnvloeden, heb je wel altijd de keuze of je jouw gedachten serieus neemt of niet! Realiseer je dat jouw gedachten niet per definitie waar zijn, maar zijn geconditioneerd en ingekleurd door jouw ervaringen en overtuigingen, maar ook door jouw stemming of bijvoorbeeld jouw hormonale toestand. Realiseer je ook dat je geen enkele controle hebt over jouw denken. Gedachten ontstaan willekeurig, zonder dat je daar enige zeggenschap over hebt. Je kunt gedachten zien als een bak sprinkhanen, waar iedereen die er tegenaan schopt een gedachte uit op kan laten poppen. Daar verander je helemaal niets aan!

Zou je wel af willen van die overtuigingen die er zijn ingeslopen dan is de Acces Bar behandeling wellicht een mooie aanvulling.

Wil je hier meer over weten neem dan even contact met mij op.
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven