top of page
Zoeken

Slik je verdriet niet langer weg.

Hallo lief mens,

Lieve vrouw of moeder,

Herken jij je hierin?

Je opgebrand voelen of zijn?

Dat de tranen je hoog zitten maar je slikt ze iedere keer maar weer weg.

De accu is ’s morgens al leeg en de dag moet nog beginnen?

Dat is lastig met een gezin en werk.

Gedachten die maar rondmalen als een gek in je hoofd en daar word jij dan weer gek van en ze bepalen ook nog je leven. Of je vrolijk of humeurig of verdrietig bent daar heb je zelf eigenlijk geen grip meer op. Jij mag je zo toch niet voelen, dat voelt als zwak zijn en dat kan niet want jij moet sterk zijn voor iedereen.

En dan MOETEN! Je moet zoveel van jezelf… #doeslief! Maar dan een keer voor jezelf, dat helpt echt geloof mij maar.

Zelfliefde is een woord dat voor veel vrouwen en moeders onbekend is en de lat maar hoger blijven leggen voor jezelf. Want ja als je parttime of fulltime werkt en je hebt eventueel kids dan moet je huis er natuurlijk altijd zo uit zien zoals bij VT Wonen spik en span dus! En als je bezoek krijgt, niks geen taartje van de Appie lekker zelf maken o en vergeet de boodschappen niet en de clubjes van de kids waar je steeds naar toe sjeest en daarna snel weer naar huis. Dan nog de sociale contacten bijhouden en de verplichte verjaardagen. En dan in de avond na het eten nadat je de wasmachine en de droger weer aan het werk gezet hebt, de liefhebbende en gezellig partner zijn voor je wederhelft.

Ik word al moe van dit te typen, kun je nagaan hoe jij je moet voelen met deze rit achter de rug elke dag weer.

Dan herken je waarschijnlijk ook een of meerdere van deze klachten.

* Slecht slapen of moeilijk in slaap vallen en veel te vroeg weer wakker

*Veel hoofdpijn

*bij het kleinste dingetje wat misgaat wel al kunnen huilen

*Snel geïrriteerd of te wel een kort lontje

*Relatieproblemen

*Je kunt niet zo gezellig zijn als je zou willen

*Rug en nekklachten, alles zit vast

*Gevoel dat je dit niet lang meer volhoudt

*Je overspannen voelen (burn-out klachten)

Goed voor jou om te weten! Het kan echt anders en ik kan je helpen en wil je hier ook graag bij helpen, om te zorgen dat jij weer grip krijgt op je gedachten waardoor je weer ruimte krijgt voor andere dingen. Dat je straks op die lat gaat zitten en denkt… Ja ik doe het echt wel oké. En het belangrijkste is dat je weer ‘echt gaat genieten, mijn motto is laat het leven ook van jou genieten.

Ik ga je handvatten geven om hier praktisch mee om te kunnen gaan en het kan! Velen zijn je al voorgegaan. Dit kan je teruglezen in de reviews op mijn website, facebook en Google.

Dus ben jij die lieve vrouw en of moeder die nu denkt… Ja dat ben ik! Ik kan niet meer. En dat terwijl je dit leest je de tranen voelt branden achter je ogen van herkenning. Dat je denkt, Ik wil het anders maar ik weet niet hoe en het lukt mij niet alleen. Maar ik wil het wel graag.


Wil je je verhaal even kwijt, ik luister graag naar je. Dit kan in een vrijblijvend gesprek van vijftien minuten. Bel 06-11861967 en plan je afspraak in.


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven