top of page
Zoeken

Reiki, energie? Wie is Connie en wat doet ze nou precies?

Je ziet mij misschien inmiddels regelmatig voorbijkomen, maar wat doe ik met mijn Reiki en Coaching praktijk Helping Hands?


Ik help vrouwelijke ondernemers die op het eerste oog alles op orde hebben. Wat de buitenwereld ziet en wat jij zelf écht voelt zijn twee uitersten! Kan je nog wel genieten van alles wat je hebt en in je werk? Kan jij zo nog jaren doorgaan? Je voelt van binnen wat het antwoord is maar je draait gewoon je programma af maar het wordt elke dag moeilijker om vol te houden.

Als je niks doet is de kans groot…….

Dat de dag dat je gaat omvallen steeds dichterbij gaat komen? Je kan straks die hoofdpijn, en alle fysieke pijnen en het slechte slapen niet meer weg relativeren. Dan neemt je lichaam voor jou de beslissing en besluit dat het genoeg is geweest. Dan heb je niks meer in te brengen want je bent uitgeschakeld! Ja echt uitgeschakeld niet dekentje en thee op de bank! Zo erg dat je niet weet waar je het zoeken moet…en dat is een understatement!


Time for Change Ik volg geen standaard programma's. Ik vind dat jij Uniek bent dus mag de begeleiding dit ook zijn en vooral intuïtief. Ik bied unieke consulten aan gebaseerd op de vaardigheden, talenten en doelen van mijn cliënten. Voortbouwen op sterke punten is een beter startpunt dan focussen op zwakke punten. Daarom zet ik mijn cliënten liever in hun kracht. En hierbij gebruik ik de mooie helende energie van Reiki. Geen mens krijgt in het leven alleen maar hoogtepunten op zijn pad. Ook lastige situaties maken onderdeel uit van ons leven en zijn onlosmakelijk verbonden met ons bestaan op aarde. We zijn als mens genoodzaakt om met dit soort omstandigheden om te gaan. We willen uiteindelijk sterker, gebalanceerd en harmonieuzer eruit komen, maar soms zitten we middenin in een spiraal, waardoor we geen juiste beslissingen kunnen maken en moeilijk vooruitkomen. Op zo'n moment kunnen we soms een helpende hand gebruiken om tegenslagen om te zetten in uitdagingen. Uitdagingen die helpen om jezelf terug te vinden in de beste versie. Met handvatten die direct toepasbaar zijn en ook snel resultaat opleveren. Zie mij als een actiegerichte, no-nonsense, oprechte vrouw die haar cliënten met de juiste dosis humor, positieve energie, motiveert en inspireert om doelen te bereiken, negativiteit om te zetten naar positiviteit en te zorgen dat jij weer de controle hebt over je leven. Wil je een klikgesprek? Bel mij dan op 06-11861967 Wil je meer informatie?

www.helpinghandsandmore.nl Facebook

https://www.facebook.com/reikiencoachingspraktijkhelpinghands

Instagram

https://www.instagram.com/reiki_coaching_helping_hands/

Of volg mijn podcast’s, lekker kort max 15 minuten

https://m.soundcloud.com/user-707700572


Je kan je ook inschrijven onder op mijn website voor de nieuwsbrief dan ontvang je leuke tips en ben je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Weet dat je welkom bent ❤️ Lieve groet, Connie


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven