top of page

Hier vind je meer informatie over het 3 maanden traject Van burn-out naar beter

Hoe gaat het nu écht met je?

Herkennen en erkennen zijn de eerste stappen in de goede richting? Ik kan er als geen ander over meepraten, ik begrijp je echt. Goed voor jezelf zorgen blijft een Work in Progress maar als je de tools hebt en ze constant weet toe te passen is het een stuk makkelijker. Dit  omdat je situaties, gedachten en emoties beter weet te stroomlijnen en te doorgronden. En dus sneller bij de kern bent en hier een oplossing voor weet toe te passen.

Een stok achter de deur

Ik ben de stok en ik zet jouw deur naar herstel, handvatten en vooral motivatie, wagenwijd open zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt met jouw traject.  Dit traject van 6 maanden lijkt misschien lang, maar je hebt er ook een tijd over gedaan om zover te komen. In de eerste vier weken kunnen jij en ik al heel veel bereiken met elkaar en het is puur en alleen gericht op JOUW herstel, wensen en doelen.
 

Vertel mij meer over jezelf en waar jij vastloopt voor je gevoel

Mijn aanbod voor jou

Niemand is hetzelfde en we hebben allemaal andere behoeften. Daarom is het onmogelijk om van tevoren te omschrijven wat we tijdens zo’n sessie gaan doen. Begeleiding bij Burn-Out is (bij mij) altijd maatwerk (omdat ik vind dat jij uniek bent en dus mag de begeleiding ook uniek zijn) en vooral intuïtief. Zolang we ons niet aan beperkende regels houden maar de energie lekker laten stromen tijdens de sessie, komt alles wat nodig is vanzelf aan bod. Maar, om je toch een beeld te geven van wat je mag verwachten als je samen met mij aan de slag gaat…

Reiki coaching helping hands klaver-2.jpeg

Na die 3 maanden:

hart helping hands.jpg
hart helping hands.jpg
hart helping hands.jpg
hart helping hands.jpg
hart helping hands.jpg
hart helping hands.jpg
hart helping hands.jpg
hart helping hands.jpg
hart helping hands.jpg

Ben je weer die leuke vrouw die

verstopt zat en kan je weer genieten

met de hoofdletter G

Ben jij de baas over jouw gedachten

Heb jij weer grip op je leven en

ben jij in control

Weet je hoe je beter met stress kan omgaan

Heb je meer zelfvertrouwen,

en bewaak je beter je grenzen

Dat je sneller weet wanneer je die pauzeknop indrukt voor

ontspanning

Dat je het leven wat voor je ligt weer ziet als aangedaan en uitnodigend

Dat je weet, je hoeft het niet alleen

te doen

Dat je flexibeler bent en makkelijker zaken kunt loslaten door er op een andere manier mee om te gaan

Doe het niet alleen

Ik weet als geen ander hoe fijn het is om alles zelf te kunnen en onafhankelijk te zijn van anderen. Dat is mede de reden dat ik in mijn burn-outs ben terecht gekomen. Maar, inspiratie komt vaak van buitenaf. Waarom struggelen in je eentje als je nu samen met mij deze route kan lopen en helemaal jezelf opnieuw leert kennen? Waarom stilstaan? Stilstand is achteruitgang en waarom zou je achteruit willen lopen?

De investering voor het 3 maanden traject Van Burn-Out naar Beter is €1497,00 Dit mag ook in termijnen worden voldaan.

Ben je klaar om het leven te creëren dat je echt wil? Laten we dan kijken tijdens een kennismakingsgesprek of dit voor jou de juiste keuze is en of we samen aan de slag willen.

bottom of page