top of page

Connie altijd dichtbij, hoe fijn is dat?

Con, kan je me alsjeblieft helpen?

Blijf Altijd Verbonden 🙏

De Voordelen van een Abonnement voor Reiki op Afstand 

  • Vanaf heden ben ik altijd binnen handbereik voor jou. Of je nu worstelt met slapeloosheid, moeilijkheden ervaart in je persoonlijke of professionele leven, of gewoon voelt dat je energie op een laag pitje staat, ik bied jou de oplossing.

  • Met mijn nieuwe abonnementsdienst voor Reiki op Afstand kun je op elk moment van de dag op mij rekenen. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen die deze unieke service biedt, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

  • Ondersteuning voor zowel privé als zakelijke uitdagingen: Of het nu gaat om persoonlijke zorgen of professionele obstakels, mijn abonnementsdienst biedt ondersteuning op beide fronten. Of je nu worstelt met slaapproblemen, stress op het werk, het behalen van doelen of het vinden van balans, ik sta voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.​

  • Reiki op Afstand voor een boost van energie: Reiki op Afstand is een krachtige techniek die helende energie naar jou kan sturen, waar je ook bent. Als je voelt dat je energie ver te zoeken is, kan Reiki op Afstand je helpen om je energieniveau te herstellen en je vitaliteit te versterken. Of je nu behoefte hebt aan een snelle oppepper of een diepere energetische reiniging, ik sta klaar om je te ondersteunen.​

  • Gemak en flexibiliteit: Met een abonnement voor Reiki op Afstand en Business Coaching profiteer je van gemak en flexibiliteit. Je kunt de diensten gebruiken wanneer het jou uitkomt, zonder de beperkingen van tijd en locatie. Dit maakt het ideaal voor drukbezette professionals die behoefte hebben aan ondersteuning in hun eigen tempo.

  • Conclusie: Met mijn abonnementsdienst voor Reiki op Afstand ben ik altijd binnen handbereik om jou te ondersteunen, zowel persoonlijk als zakelijk. Of je nu behoefte hebt aan energetische heling, coaching of beide, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw weg naar welzijn en succes.

Neem vandaag nog contact met me op en ontdek de voordelen van dit unieke abonnement.

Liefs, Connie ❤️

20shoot.jpg

Reiki op afstand kan gegeven worden aan mensen op afstand. Het voordeel van Reiki op afstand is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt, dus ook wanneer een fysieke behandeling ontvangen niet mogelijk is. 

Wat is en doet een afstandsbehandeling?

Reiki is een vorm van werken met universele energie. Hierbij wordt de energie doorgegeven via de handen. Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. Bij een behandeling op afstand kun je dus gewoon thuisblijven en ik ook. Ik geef jou dan op afstand een reiki behandeling. De energie die voor jou specifiek is bestemd komt heel gericht bij je aan, waar jij je ook bevindt. Of het nu bij jou thuis is of op vakantie in een ver land.
 

Sensaties tijdens een behandeling

Als je borrelende darmen ervaart, is dit een heel logische reactie die veel voorkomt bij behandelingen. Hier bevindt zich de Zonnevlecht, deze reageert altijd als eerste op de Reiki.

Kou, kan een oude blokkade zijn. In dit geval spelen er vaak emotionele kwesties of geleden verliezen of trauma’s mee.

Pijn, een symptoom van een zich oplossende energieblokkade. Dit is een positief iets want de gegeven energie is hard nodig en word goed ontvangen door het lichaam.

Stromen, de levensenergie stroomt door je heen en jij bent gevoelig genoeg dat je het voelt. Deze reiki sessie zorgt voor een goed gevoel en is als een onderdompeling in liefde en geborgenheid.

Warmte, er is levenskracht nodig en de reiki zal dus bereidwillig opgenomen worden. Dit is het meest voorkomende gevoel wat ervaren wordt bij een reiki sessie. Het warmte gevoel wordt meestal als aangenaam ervaren.

Abonnement

🙏 

Reiki op afstand

Je appt mij met je probleem en nog dezelfde dag ontvang je van mij Reiki en tips. Waar ter wereld je ook bent, het maakt niet uit.

€ 25,- per maand

bottom of page