top of page

Reiki
A helping hand when you need one....

Reiki brengt ontspanning, vermindering van onrustgevoelens, misselijkheid, depressiviteit en pijn. Vaak genoemd als een waardevolle aanvulling op reguliere zorg. 


Reiki is lief zijn voor jezelf ❤️

Wat gebeurt er tijdens een reiki-behandeling?

Een Reiki behandeling heeft effect op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal gebied. Het heft blokkades op, werkt ontgiftend, activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht.

Tijdens de behandeling lig je volledig gekleed maar zonder schoenen op een comfortabele behandeltafel. 

Door mijn handen tijdens de behandeling op verschillende plaatsen op je hoofd, lichaam en benen te leggen, geef ik de Reiki-energie aan je door. Soms behandel ik intuïtief bepaalde gebieden langer. Wanneer je het niet prettig vind aangeraakt te worden, kunnen mijn handen ook boven je lichaam worden gehouden. Dit doet niets af aan de behandeling. Je kunt het beste geen knellende, strakke kleding dragen.

De Reiki energie gaat altijd daar heen waar dit het meeste nodig is. Dit is voor iedereen anders. Het kan ontspannend werken, je meer energie geven, klachten doen verminderen en je nieuwe inzichten geven.

De behandelaar zorgt voor een schone, prettige, warme en rustige behandelruimte. Eventueel bedekt hij de cliënt met een deken zodat deze het niet koud zal krijgen. Muziek of wierook kunnen in overleg met de cliënt gebruikt worden, afhankelijk van diens wensen. Hoewel deze hulpmiddelen vaak standaard gebruikt worden, vindt niet iedereen dit prettig. Ik sluit vaak af met een rug massage waarbij de Reiki nog werkt. Dit is niet verplicht.

Reiki Sessie +/_ 1,5 uur € 75,-

3shoot.jpg
reiki sessie.jpg

Heb jezelf lief,
zoals je anderen lief hebt

3 goede redenen om Reiki in je leven te verwelkomen 🙏

1)Wees lief voor jezelf

Je bent het waard

2)Alles wat je aandacht geeft groeit

Be Happy, Just be you

3)Verleg je grenzen

Tijd nemen is een keuze

Reiki op afstand

Ik spreek van tevoren een tijd met je af waarop ik je een afstandsbehandeling ga geven. Op het afgesproken tijdstip zoek je een rustig plekje op waar je comforabel kunt gaan zitten of liggen. Op deze manier kun je je het beste openstellen voor de behandeling en kan de energie zijn werk doen.

Een afstandsbehandeling kan op meerdere manieren. We plannen een Zoom afspraak, na de behandeling spreken we kort na hoe het is gegaan. Wanneer je dit niet kunt of wilt, kan de afspraak ook zonder video verbinding op energetisch niveau. Daarna wisselen we telefonisch, via Whatsapp of via de mail uit hoe het is gegaan.

Tijdens de behandeling kun je in slaap vallen, de energie voelen (tintelingen, warmte, kou), iedereen ervaart dit anders. Ook als je niets voelt, doet de energie zijn werk. De behandeling werkt net zo sterk als een behandeling met direct contact.

De behandeling duurt 30 minuten. De energie kan nog uren of dagen nawerken.

Reiki op afstand sessie

+/_ 30 minuten € 35,-

connie helping hands reiki coaching.jpg

Zet je Chakra's in balans en zie waar je aandacht aan mag geven voor meer rust in je leven

Het menselijk lichaam heeft zeven hoofdchakra’s die verantwoordelijk zijn voor het regelen van verschillende aspecten van lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid. Elke chakra heeft een specifieke kleur, plaats en functie. Als ze in evenwicht zijn, zorgen ze voor een vrije stroom van energie door het hele lichaam.

Het in evenwicht brengen van chakra's heeft talrijke voordelen, waaronder een betere lichamelijke gezondheid, meer emotionele stabiliteit en een grotere mentale helderheid. Door ervoor te zorgen dat elke chakra in balans is en goed functioneert, kunnen we een optimale gezondheid en welzijn handhaven.

Chakrabalancing Sessie  +/_ 30 minuten € 35,-

Reiki Sessie +/_ 1,5 uur € 75,-

Reikibehandeling inclusief Chakrabalancing +/_ 1,5 a 2 uur € 95,-

Hier zijn enkele veel voorkomende tekenen van geblokkeerde chakra's

WORTELCHAKRA (MULADHARA)

 • Fysieke symptomen: Vermoeidheid, lage rugpijn, constipatie en andere spijsverteringsproblemen.

 • Emotionele tekenen: Angst, vrees, gebrek aan vertrouwen, en het gevoel losgekoppeld te zijn van zichzelf.

 • Gedragspatronen: hamsteren, overeten en overdreven materialistisch zijn.

HEILIGBEEN CHAKRA (SWADHISTHANA)

 • Fysieke symptomen: Laag libido, onregelmatige menstruatie, problemen met de urinewegen en lage rugpijn.

 • Emotionele tekenen: Stemmingswisselingen, zich emotioneel onstabiel voelen en niet in staat zijn om emoties te uiten.

 • Gedragspatronen: Verslavingen, weinig creativiteit en gebrek aan plezier in het leven.

ZONNEVLECHT CHAKRA (MANIPURA)

 • Fysieke symptomen: Spijsverteringsproblemen, slechte stofwisseling en lage immuniteit.

 • Emotionele tekenen: Laag gevoel van eigenwaarde, gevoelens van machteloosheid en moeite om grenzen te stellen.

 • Gedragspatronen: Perfectionisme, werkverslaving en controleproblemen.

HARTCHAKRA (ANAHATA)

 • Fysieke symptomen: Hart- en longproblemen, slechte bloedsomloop en hoge bloeddruk.

 • Emotionele tekenen: Zich niet verbonden voelen met anderen, moeite met vertrouwen en gebrek aan empathie.

 • Gedragspatronen: Codependency, people-pleasing, en te kritisch zijn over anderen.

Er zijn zeven hoofdchakra's in het lichaam, die een individueel energiecentrum vertegenwoordigen, beginnend bij de basis van de wervelkolom en eindigend bij de top van het hoofd. Elke chakra is verbonden met specifieke fysieke, emotionele en spirituele aspecten van ons wezen.

 1. Wortelchakra (Muladhara) - Het eerste chakra bevindt zich aan de basis van de wervelkolom, wordt geassocieerd met de kleur rood, en is verbonden met ons gevoel van aarding en overlevingsinstincten.

 2. Sacraal Chakra (Svadhisthana) - Het tweede chakra bevindt zich in de onderbuik, wordt geassocieerd met de kleur oranje, en is verbonden met onze seksualiteit, creativiteit en gevoel van plezier.

 3. Solar Plexus Chakra (Manipura) - Het derde chakra bevindt zich in de maagstreek, wordt geassocieerd met de kleur geel, en is verbonden met onze persoonlijke kracht, ons gevoel van eigenwaarde, en ons vermogen om uitdagingen te weerstaan.

 4. Hartchakra (Anahata) - Het vierde chakra bevindt zich in het midden van de borst, wordt geassocieerd met de kleur groen, en is verbonden met ons vermogen om lief te hebben, mededogen te geven en te ontvangen, en ons te verbinden met anderen en hun emoties.

 5. Keelchakra (Vishuddha) - Het vijfde chakra bevindt zich in de keel, wordt geassocieerd met de kleur blauw, en is verbonden met ons vermogen om te communiceren en ons authentiek uit te drukken.

 6. Derde Oog Chakra (Ajna) - Het zesde chakra bevindt zich in het midden van het voorhoofd, wordt geassocieerd met de kleur indigo, en is verbonden met onze intuïtie, innerlijke wijsheid en spiritueel inzicht.

 7. Kroonchakra (Sahasrara) - Het zevende chakra bevindt zich op de top van het hoofd, wordt geassocieerd met de kleur violet of wit, en is verbonden met onze verbinding met het goddelijke, het universele bewustzijn, en spiritueel ontwaken.

Vervolg geblokkeerde chakra's

KEEL CHAKRA (VISHUDDHA)

 • Fysieke symptomen: Keelpijn, schildklierproblemen en gebitsproblemen.

 • Emotionele tekenen: Angst om te spreken, moeite om zich uit te drukken, en zich niet gehoord voelen.

 • Gedragspatronen: Overmatig gebruik van sarcasme, liegen en roddelen.

DERDE OOG CHAKRA (AJNA)

 • Fysieke symptomen: Hoofdpijn, migraine en andere neurologische problemen.

 • Emotionele tekenen: Moeite met beslissingen nemen, gebrek aan intuïtie en het gevoel vast te zitten in het leven.

 • Gedragspatronen: Vermijden van verantwoordelijkheid, zich niet verbonden voelen met spiritualiteit en overdreven oordelen.

KROON CHAKRA (SAHASRARA)

 • Fysieke symptomen: Chronische uitputting, gevoeligheid voor licht en geluid, en slecht slapen.

 • Emotionele tekenen: Gevoel losgekoppeld te zijn van spiritualiteit, gebrek aan doel, en moeite om hoger bewustzijn te begrijpen.

 • Gedragspatronen: Vermijden van spirituele praktijken, zich niet verbonden voelen met zichzelf en anderen, en te gehecht zijn aan materiële bezittingen.

Het is belangrijk op te merken dat deze symptomen niet noodzakelijk betekenen dat een bepaalde chakra geblokkeerd of uit balans is. Als je echter voortdurend meerdere symptomen ervaart die verband houden met een bepaald chakra, kan het de moeite waard zijn om manieren te onderzoeken om het in evenwicht te brengen en te genezen.

9adae0_7d08b47c70fa423b9c5c01104f8cd79e~mv2.jpg
Uitleg wat doen Chakra's
contuin6.jpeg

Terug naar jezelf....
Met Life Coaching

Wanneer ga je naar een life coach?

Soms zit je jezelf even in de weg, en loop je tegen patronen aan die je tegenhouden om verder te komen.

Wil je graag je motivatie, inspiratie en flow terug?

Zou je graag vol vertrouwen en met een fijne energie werken aan jouw bedrijf, zonder keer op keer vast te lopen en het gevoel te hebben dat je niet verder komt?

Of zoek je een manier van ondernemen die recht doet aan wie je bent, waar je voor staat en hoe jij de wereld mooier kunt maken zonder jezelf keer op keer te verliezen? 

Bij een life coach kun je terecht met alles wat je op je levensweg tegenkomt: of het nu gaat om vragen over zingeving, problemen op je werk of niet lekker in je vel zitten, bijvoorbeeld:

   √  hoe kan ik met mijn valkuilen omgaan?

   √ hoe maak ik die belangrijke keuze?

   √ hoe ga ik om met mijn personeel?

   √ hoe ga ik om met hoge werkdruk?

   √ hoe kan leren ontspannen?

We gaan als eerste samen in kaart brengen wat jouw belangrijkste behoeftes precies zijn, en hoe je daar meer naar kunt gaan leven.

Wat levert het je op?

Afhankelijk van de vraag of het probleem waar je mee zit, ga ik je trainen en middels oefeningen je flexibeler laten om gaan met je overtuigingen. Deze overtuigingen zijn veelal van jongs af aan aanwezig. Dit is ook vaak een van de redenen waardoor je stress ervaart en niet snel zelf nieuwe manieren ziet om er mee om te gaan. Ook ontspanningsoefeningen en korte meditaties kunnen ingezet worden. 

Een traject bij een life coach hoeft niet lang te duren. Al snel kun je veel resultaat zien.

Coaching sessie € 75,-

bottom of page