top of page
con20231.heic
15shoot.jpg

Mijn verhaal

Het begon allemaal met de wens om gewoon een leuk en gezellig leven te hebben en dat lukte! Ik had een leuke baan, een fijne vriend, een gezin en veel plezier in het leven. Ik was wel zo iemand die altijd tien ballen in de lucht probeerde te houden maar dat zag ik zelf als lekkere stress. Die lekkere stress werd alleen steeds minder lekker en ging zich na verloop van tijd uitten in pijntjes, slecht slapen en hele dagen hoofdpijn. Ik stond ermee op en ging er weer mee naar bed. Ik vraag me nu wel eens af hoe ik het toen allemaal deed en volhield!

Sinds mijn jeugd had ik al een extreme bewijsdrang en ik vond altijd dat ik nét even wat harder moest werken dan een ander. Dat in combinatie met niet luisteren naar m'n lijf zorgde niet alleen voor een eerste burn-out, maar ook voor een tweede. Hardleers noemen ze dat ook wel 

Die tweede burn-out liet me inzien dat er écht iets moest veranderen en uiteindelijk kwam ik via yoga sessies terecht bij iemand die reikibehandelingen gaf. Ik was op dat punt bereid er alles aan te doen me beter te voelen dus ik dacht kom maar op!

 

De reikibehandelingen gaven mij de kans om letterlijk mentaal en fysiek tot rust te komen. 

Dit heeft mijn herstel écht goed gedaan, in combinatie met coaching om de juiste technieken in te zetten bij mijn klachten.

Toen ik dat ontdekte was ik helemaal verkocht en besloot ik zelfs te stoppen in mijn oude vakgebied en een eigen praktijk te beginnen om anderen te helpen. Dit doe ik door middel met de helende energie die reiki geeft en coaching.​

Mijn wens voor jou

Ik signaleer knelpunten los deze op zodat je opgeladen en opgelucht verder kunt en optimaal van het leven kan genieten. Ook coach ik en krijg je technieken aangereikt om beter om te kunnen gaan met klachten zoals belemmerde overtuigingen, gedachten die niet stil te krijgen zijn en oude blokkades. Dit doe ik met een positieve levenshouding en bijbehorende energie.

Mijn belofte aan jou

Ik beloof jou dat er altijd iemand is die naar je luistert en je op een positief confronterende manier weer op het juiste spoor zet en houdt met de daarbij behorende energie.

Denk je, ja dat wil ik ook!

Druk op de link en bel meteen voor een afspraak.

je mag ook een whatsapp sturen.

 

20shoot.jpg
Dit is typisch Connie
  • Ik ben oprecht, spontaan en goedgebekt. Je kent ze wel grote mond, klein hartje type. 

  • Er zijn maar weinig dagen dat ik grumpy ben en bij mij is het glas altijd halfvol, maar ik drink snel anders was hij nog vol 

  • Gezelligheid daar ben ik van, zeker van spontane acties? Bel me en ik zit al in de auto!

  • Als ik uit bed kom ben ik al vrolijk en sta gelijk aan.

  • Ik ben altijd wakker voor de wekker dus die zet ik niet meer, uitslapen is niet voor mij weggelegd.

  • Ik tegenwoordig heerlijk kan wegdromen tijdens meditaties.

Als je me zou kennen, zou je weten dat…..

  • Ik gek ben op Ibiza! Ik vind het echt magisch dat ik de energie van het eiland voel en echt een gevoel van thuiskomen heb zodra ik uit het vliegtuig stap. Ibiza staat dus ook ieder jaar op de vakantielijst!

  • Ik ook dol ben op Portugal, Albufeira Old Town ook daar kom ik al zo vaak dat het als thuis voelt. Heerlijk die sangria maar jammer dat de zee altijd zo koud is.

  • Ik een vreselijke koukleum ben! Het gebeurt met hoge regelmaat dat ik de open haard aan wil en mijn vriend zegt dan dat het 20 graden is. Mijn standaard antwoord is dan” Ja nou en, ik heb het koud!” 

  • Ik dol ben op mijn kleinzoon Jeremiah en oma zijn fantastisch vindt.

​​​

Reacties van klanten

Ik ben al meerdere keren bij Helping hands geweest, en het is een cadeautje aan jezelf. Connie neemt de tijd voor je en luistert naar je. 

Ik krijg altijd een sensatie van verschillende gevoelens, tintelingen warmte licht. Na de behandeling altijd heerlijk ontspannen.

 Ben erg blij met Connie. In deze tijd van veel en haast is dit echt een heerlijk rustpunt.🙏🏻🙏🏻

Als ik het idee heb dat er veel gebeurt in mijn leven of ik niet lekker in mijn vel zit, denk ik eigenlijk direct aan Connie.

Ik wil dan even weten of ik alles goed doe en of ik misschien een andere kant op moet met mijn leven. Ik ga altijd bij Connie weg met een ontzettend rustig gevoel en zij geeft mij op dat moment wat ik nodig heb. Het leven is altijd roerig en je hebt altijd tegenslagen, hier moet je mee dealen. Maar soms is het fijn als iemand je daarbij helpt zonder je hierna raar aan te kijken of dit door te vertellen, dit vind ik bij Connie.

Als ik een afspraak heb gehad bij Helping Hands dan voel ik me weer vol positieve energie. Ik blijf  het bijzonder vinden hoe je zoveel warmte in je lichaam kan voelen tijdens een behandeling. Ook bijzonder om allerlei gevoelens en kleuren te ervaren. En ook heel prettig om met Connie te praten. Ze neemt altijd de tijd voor je, haar wijze woorden laten je op een andere manier denken en voelen!​​​

Ik ben ook benieuwd, wie ben jij?

Volgens mij heb je nu een beetje een beeld bij wie ik ben.

Maar ik ben ook benieuwd naar jou!

Wat zijn jouw uitdagingen in het leven?

Laat het mij weten en dan kunnen we kijken of je een klik met mij voelt.

En of we samen die stap naar verandering kunnen inzetten.

cover ebook bye bye burnout.png

Burn-Out

Een burn-out hebben is niet leuk, duurt lang en je kunt je eenzaam en onbegrepen voelen. Ik weet hoe het voelt. Maar je bent niet alleen. Inmiddels heb ik twee burn-outs achter mij kunnen laten en hoop ik dat ik jou mag en kan helpen op jouw weg naar herstel. En dat we samen werken aan een leven na je burn-out.

 

Want dat een burn-out je leven verandert is een feit te noemen!

Bye Bye Burnout!
bottom of page