top of page

Stress als Werkwoord

Stress gebruiken we te vaak als werkwoord en in de praktijk kom het er op neer dat als je dat doet om geen verantwoordelijkheid te nemen voor onze gevoelens.

Verander het woord stress in angst zodat je kan gaan onderzoeken wat het is dat maakt dat je wegrent voor deze gevoelens.


Angst verlamt je…

Waarom zo bang eigenlijk geef je hiermee je macht weg om zelf de regie te hebben over je eigen leven nu leeft iets anders het voor je en vaak niet zoals jij het wil


Als je je eigen gedachten geloofd heb je daarmee ook je eigen beperking gemaakt. Het goede nieuws is dat wat je hebt aangeleerd ook weer kan afleren.

Die beperkingen die je hebt aan geleerd beginnen al vanaf dat je een kind bent en hoe ouder je wordt hoe meer je er bij bedenkt.

En deze beperkingen houden jou klein en maken dat jij niet tot volledige bloei kan komen en al je mogelijkheden die in je zitten benut. Zonde toch!


Intussen heb je al zoveel beperkingen voor je zelf opgeroepen dat je er makkelijk een stuk of 10 kan opnoemen. Maar als ik je vraag wat je sterkte punten en je kwaliteiten zijn kom je waarschijnlijk niet verder dan 1 of twee misschien 3 op een goede dag.

Nu kan je natuurlijk geloven dat wat je denkt waar is en daarom heen leven…


Maar je kan ook leren om er aan voorbij te gaan, om het leven echt te omarmen en alles eruit te halen wat er voor jou in zit.


Ik wens je je mooiste leven toe.16 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Oordelen...

Vuile was? Een jong stel is net verhuisd naar een nieuwe buurt. De volgende ochtend, terwijl ze aan het ontbijt zitten, ziet de jonge vrouw haar buurvrouw de was buiten ophangen en zegt: “Die was is n

De spiegel

Dat waar jij je aan ergert bij de ander, is iets wat zich in jou bevindt. Dat wat jij nodigt hebt van de ander, en niet ontvangt, heb je nodig van jezelf. De ander wijst je op de gedachte van tekort i

6 Comments


Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 17, 2023

"De Essentie van Goede Blogs: Inspireren, Informeren en Verbinden"


In de dynamische wereld van het internet vervullen goede blogs een cruciale rol in het overbrengen van informatie, het delen van inzichten en het opbouwen van gemeenschappen. Deze verkenning duikt diep in de kern van wat goede blogs definiëren, analyseert de essentiële elementen die ze kenmerken en belicht hun impact op het digitale landschap.


Goede blogs onderscheiden zich door de kunst van het creëren van waardevolle content. Het begint met een doordachte compositie van woorden die niet alleen informatief zijn, maar ook de lezer inspireren en betrekken. Deze blogs gaan verder dan louter tekst op een scherm; ze vormen een digitale vertolking van verhalen die de lezer meenemen op een betekenisvolle…


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Natuurlijk, hier zijn enkele recente trends binnen de mode-industrie en specifiek voor damesmode, herenmode en kinderkleding:


### Algemene Modetrends:

1. **Duurzaamheid en Milieubewustzijn:**

Consumenten tonen een groeiende interesse in duurzame mode, waarbij merken zich richten op milieuvriendelijke materialen, recycling en ethische productiepraktijken.


2. **Digitale Innovaties:**

Virtuele modeshows, online winkelervaringen en digitale kledingontwerpen zijn prominente trends, versneld door de impact van technologie en de verschuiving naar online winkelen.


3. **Inclusiviteit:**

De roep om inclusiviteit in de mode-industrie zet door, met merken die diversiteit in modellen, maten en achtergronden omarmen.


4. **Comfortabele Kleding:**

Comfort staat centraal, vooral na de toename van thuiswerken. Loungewear, oversized silhouetten en comfortabele stoffen blijven populair.


5. **Retro Invloeden:**

Vintage en retro-stijlen zijn terug in de mode, …


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Het lijkt erop dat je verwijst naar verschillende termen en concepten die te maken hebben met websites en online promotie. Hier is een korte uitleg van elk van de termen die je hebt genoemd:


1. **Startpagina:**

Een startpagina is meestal de eerste pagina die een gebruiker ziet wanneer hij een website bezoekt. Het is vaak de hoofdpagina van een website en bevat vaak navigatiemenu's en belangrijke links naar andere delen van de site.


2. **Linkpagina:**

Een linkpagina is een webpagina die is gewijd aan het weergeven van links naar andere websites. Dit kan bijvoorbeeld een lijst zijn van bronnen, partners of interessante sites die relevant zijn voor het onderwerp van de pagina.


3. **Backlinks:**

Backlinks zijn links die vanaf and…


Like

Het lijkt erop dat je op zoek bent naar dakdekkers in Nederland. Het vinden van de juiste dakdekker is essentieel voor kwalitatief dakwerk. Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen:


Online Zoekopdracht:


Gebruik online zoekmachines om dakdekkers in Nederland te vinden. Alle dakdekkers op een rij. Typ bijvoorbeeld "dakdekkers Nederland" in de zoekbalk.

Vergelijkingswebsites:


Er zijn online vergelijkingswebsites die je kunnen helpen bij het vinden van dakdekkers en het vergelijken van prijzen en beoordelingen.

Vraag Aanbevelingen:


Vraag vrienden, familie of buren om aanbevelingen. Persoonlijke ervaringen kunnen waardevol zijn.

Controleer Beoordelingen en Recensies:


Bekijk beoordelingen en recensies van andere klanten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het werk en de betrouwbaarheid van de dakdekker.

Vergunningen en Verzekeringen:


Controleer…


Like

Wat is een elektrische scooter?


Een elektrische scooter is een vervoermiddel dat wordt aangedreven door een elektrische motor en wordt gevoed door oplaadbare batterijen in plaats van een verbrandingsmotor die benzine of diesel gebruikt. Elektrische scooters zijn ontworpen voor korte tot middellange afstanden en zijn een populair vervoermiddel in stedelijke gebieden.


De voordelen van een elektrische scooter


Elektrische scooters bieden verschillende voordelen ten opzichte van scooters met verbrandingsmotoren en andere vervoermiddelen. Hier zijn enkele van de voordelen van elektrische scooters:


  1. Milieuvriendelijkheid: Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide en stikstofoxiden, en dragen daarom bij aan een schonere luchtkwaliteit en verminderde luchtvervuiling. Ze helpen ook bij het verminderen van de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de…

Like
bottom of page